WAT IS POWDERBROWS/ OMBRE?

Wenkbrauwen zijn een belangrijk deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling en karakter.

Deze behandeling is ideaal voor mensen die vollere wenkbrauwen willen met een prachtig vorm die het gezicht doet spreken.Bij deze behandeling We kiezen een vorm en  pigment kleur die het beste bij je past. Hierbij houden we rekening op de vorm van je gezichts en kleur van je wenkbrauwen, huid en haar kleur tot dat je het meest perfecte resultaat kan behalen.

Deze techniek is geschikt voor alle huidtypen en heeft geen schade aan de huid. Hoe werkt de Powder Brows? Bij deze machinale techniek met behulp van een micronaald pigmenten worden aangebracht op de lederhuid door dat we vewachten een zacht en natuurlijke poedereffect op de wenkbrauwen!

Is hij geschikt voor iedereen?

Hij is geschikt voor alle huidtypen maar niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen.   Hoelang gaat mee? Bij zeer vette huid we verwachten 6 tot 9 maanden en bij droog tot zeer droge huid blijft 15 tot 24 maanden goed.Voor langer genieten van perfecte vorm en kleur ,gemiddeld elke 1,5 jaar opfrisbehandeling nodig is.