Beauty

WAT IS PLASMALIFT ?

Het is allernieuwste techniek en doorbraak in het

LIFTEN VAN THE HUID zonder chirurgische ingreep !

WAT DOET PLASMALIFT MET JE HUID?

door middel van plasma flitsen die worden gecreëerd door een plasma pen we verwachten aanmaak van het eiwit collageen op de huid waardoor samentrekken en krimpen van de huidvezels kunnen verwachten dat die een liftend en verjongend effect op de huid geeft zonder schade aan onderliggende huidlagen toe te brengen.

WAT KUN JE MET PLASMALIFT BEHANDELEN?

Hangende oogleden

Bovenoogleden

Wallen onder de ogen

Voorhoofd 

Fronsrimpels

Kraaienpootjes

Neuslippenplooi

Rokersrimpels aan de lippen

Kraaienpootjes en hangende mondhoeken

Daarnaast wordt de behandeling gebruikt voor het vervagen van littekens en het verwijderen van andere beschadigingen van de huid. Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn de resultaten van cosmetische chirurgie.

HOE WERKT HET?

Het PlasmaLift-Fibroblast apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits.  De flits springt vervolgens over op de huid en laat het plasma van de huid verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter.  Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving.

Eén behandeling is veelal voldoende om de gewenste resultaten te behalen. Na 1 maand, tijdens de controleafspraak, bepaalt de we of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten blijven naar verwachting minstens 9 maanden zichtbaar.