Beauty

WAT IS DERMAPEN/PHINEEDELING?


Microneedling of Dermapen is een machinale techniek die oorspronkelijk bekend als collageen therapie, is inmiddels een veelgebruikte methode om atrofische acne littekens en huid verjongingsbehandelingen mee uit te voeren.

Resultaten van de behandeling zijn onder andere: hydratatie van de huid, een gezondere gelaatskleur en gladdere huid. Daarnaast zullen bestaande rimpels minder zichtbaar worden en zal de huid er jonger uitzien. Resultaten worden al binnen 24 uur na de behandeling zichtbaar en zullen enkele maanden aanhouden.

De procedure wordt maximaal 3 keer herhaald met tussenpozen van 10-14 dagen.

Wat kunnen we verwachten bij het droge huid:

Hoge concentratie hyaluronzuur voor een intensieve werking directe hydratatie en verzachting van de huid Verhoogt het volume en de elasticiteit van de huid Vermidert bestaande rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe rimpels.

Wat kunnen we verwachten bij het vettig huid:

Hoge concentratie hyaluronzuur voor een intensieve behandeling Verbetert de circulatie, waardoor de kans op verstopte poriën afneemt Verzacht de geïnfecteerde huid en vermindert plekjes die door de ontsteking zijn ontstaan Hydrateert en verzacht de huid direct Reinigt de huid en laat deze stralen.